Ankerske Scene.

Kommende konserter:

  • sb2016

Blaa Trikaa en suksess

25 apr 2005

Lørdag 23. april blueset Blaa Trikaa fauskefolket ut i de små timer. Med en blanding av Stevie Ray Vaughan og Jimi Hendrix leverte Blaa Trikaa varene så det holdt på Penny Lane.
De startet opp med en selvkomponert instrumental som kanskje fikk de mest ihuga deltabluesfantastene til å rynke litt på nesen. Er dette blues? Men de tok seg kraftig inn etter hvert og leverte både 12 taktere og bluesrock så det holdt.

 

Spesielt vil jeg trekke fram versjonen de leverte av ”Leave my little girl alone”, en tolvtakter som hadde et slik autentisk texasbluespreg, at det virkelig fikk frem lukten av Stevie Ray. Her var kompet tight og sugende som det skal være. Gitaren og tangentene viste virkelig frem hvordan det skal gjøre med fine løp kombinert akkordhugging, veldig tøft. Den andre låten som jeg vil trekke fram er versjonen av ”Voodoochild”. Jeg tror det er første gang jeg har hørt den av et Nord-Norsk band med munnspill. Samspillet mellom munnspill og gitar i solopartiene - veldig tøft. Fortsett med dette. Her tar dere virkelig nerven i ”Voodoochild” og holder trykket på den rette massive måten.

Det eneste som kanskje manglet litt var det mer ensartede massive gitarspillet som ligger hos Jimi eller Stevie, men når man skal spille noe 4-4 veksle mellom gitar og munnspill, vil det bli mer variert. Konserten som helhet var en sterk oppvisning i bluesrock fra Mosjøen - bra levert. Publikum til stede var som vanlig på Penny levende interessert i hva bandet leverte. Bandet kommenterte i etterkant at dette var en veldig artig spillejobb, som absolutt kan gjentas. Vi hadde ønsket at vi kunne hatt litt flere til stede, for de som ble sittende hjemme og lurte på om de skulle gå ut eller ikke og landet på at de ikke gikk, her gikk dere glipp av en flott konsert. Dere har sjansen neste gang 13. mai med et av de beste swingbluesbandene som har gjestet Norge, Egidio Juke Ingala Band fra Italia- velkommen til en heftig blueskveld. 

Kontakt oss

For booking kontakt Wiggo Bjur på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. For andre henvendelser kontakt Øystein Gangstø på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.