Ankerske Scene.

Kommende konserter:

  • sb2016

Novemberinfo

30 nov 2004

Nå har Fauske Bluesklubb fått unna to konserter, som vi har vært meget godt fornøyd med. Vi venter i spenning på neste konsert med Norgesmestrene i blues fra Notodden cup i år, Varpen Band som vi har fått høre er et gnistrende bra band (dette tror vi blir årsbeste).

Vi har en god del forhåndsbestillinger fra besøkende fra Bodø denne helgen, så vi forventer at det blir helt fullt denne kvelden. Konserten koster 100 for medlemmer og 130 for ikkemedlemmer.
Når det gjelder onsdagsmøtene til bluesklubben, blir ikke dette startet før jul. Vi kommer tilbake til dette på nyåret. Nytt Bluesnews kommer 1. desember. Bluesnews er et bransjeblad om blues som selges sammen med andre tidsskrifter. Bladet koster 40 kr i utsalg og med fem nr i året 200 kr, men er inkludert i medlemskapet. Medlemsantallet når stadig nye høyder. Vi har i skrivende øyeblikk passert 130 medlemmer. Vi hadde håpet å nå hundre medlemmer før jul, men ser nå til vår overraskelse at vi er i ferd med å nå 150. Kjenner dere noen som er interessert i å være med på å bygge opp en av Norges største bluesklubber, så be dem ta kontakt med et av styremedlemmene.

 

Dersom noen bruker litt tid fremfor datamaskinen til surfing på nettet, kan vi som en kuriositet nevne sidene: http://www.norock.no/ og http://home.no.net/bluesin/. På siden "medlemmer" til norock (Norsk Rockeforbund) ligger Fauske Bluesklubb inne med vår medlemsside. Dersom noen har noen meninger om denne siden ville det vært fint å høre fra dem. På siden til Blues i Nord, ligger vi inne med forsiden og ligger inne med en liten klubbinfo på den siden også. Sist men ikke minst vil vi minne om hjemmesiden vår, http://blues.fauske.net/, der kommer stadig mer info om bluesklubben.

Her mottas kommentarer og innspill med takk. Før jul vil vi ikke ha flere arrangementer, men etter nyttår starter vi på ny frisk. Vi har pr tiden inne tilbud om fire kjente band, og kommer tilbake til hvem og hvordan vi kjører disse konsertene. En av de store fordelene med å være en registrert bluesklubb, er det at vi har et aktivt samarbeid med andre bluesklubber. De to første konsertene våre var med band som hadde turneer lagt til Kjøpsvik og Lødingen. De to bluesklubbenehar sammen med oss sagt at vi aktivt vil gå inn for å ha konserter med samme band i forbindelse med helger. Da vil vi kunne få artister av et helt annet format, enn det vi kunne hentet hit på egen hånd. I den sammenhengen må vi påregne oss at hver tredje konsert vi har blir på torsdag, siden de to mest gunstige konsertdagene er fredag og lørdag.

Da må en av klubbene ha konsert på torsdag. Skjønt nok for de som var på konsert med Vidar Vang torsdag 28. oktober, fikk se at det går faktisk bare bra og ha konsert en torsdag. De av dere som har vært på konsertene vi har hatt til nå, har fått muligheten til å se t- skjortene våre. Vaktene her har hatt på seg skjortene. For de som ønsker å bestille seg skjorter, kan dere bare gå innom på Pick- up eller takontakt med en av styremedlemmene, Wiggo, Raymond, Jan, Even eller Øystein. For øvrig blir dette siste info før jul så vi ønsker alle en riktig god jul og et blusete nytt år med høye forventninger til Bluesklubbens program og vi takker medlemmene for den positive innstillingen dere har hatt og den støtten vi har fått.

Kontakt oss

For booking kontakt Wiggo Bjur på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. For andre henvendelser kontakt Øystein Gangstø på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.