Ankerske Scene.

Kommende konserter:

  • sb2016

Velkommen

10 nov 2004

Nå er Fauske Bluesklubb offisielt startet, med snorklipping av ordfører Kjell Eilertsen før konserten med GreasyGravy.

Dette ble for øvrig en flott konsert med mange flotte tilbakemeldinger. Nå ser vi fremover mot konserten 23. oktober, hvor vi får besøk av Monaco BluesBand, et band velkjent for mange på Fauske. Bandet har høstet stor suksess over hele landet, også tidligere her på Fauske.

Vi jobber fremdeles med å få flere medlemmer, og håper å nå 100 medlemmer om ikke lenge. Ikke glem å spre det blå budskap videre og be interesserte ta kontakt med noen av styremedlemmene eller Wiggo på Pick-Up for mer informasjon.

Nå begynner hjemmesiden å ta form. Så det er bare å gå innpå den å lese. Gi gjerne tilbakemeldingerdersom det er noen som har ideer og synspunkter. Adressen for siden er: http://blues.fauske.net Vi har nå fått laget en knalltøff T- skjorte som er å få kjøpt hos oss. Ta kontakt med en av oss i styret eller gi beskjed på Pick- Up. Vi tar mot bestilling for trykking og størrelse. T- skjorten vil koste 199,- ogoverskuddet på denne vil gå i klubbkassa. Neste Bluesnews kommer 1. desember. Der dere kan lese dere til de siste nyheter innenfor bluesverden nasjonalt og internasjonalt. Vi ønsker dere velkommen til Blåkveld den første onsdagen hver måned. Dette vil starte onsdag 3. november og vi håper så mange av dere som mulig vil finne tid til å være med på disse kveldene. Vi vil disse kveldene ta for oss et tema eller en bluesartist å snakke litt om den og/eller vise DVD på storskjerm.

Kontakt oss

For booking kontakt Wiggo Bjur på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. For andre henvendelser kontakt Øystein Gangstø på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.