Ankerske Scene.

Kommende konserter:

  • sb2016

Coco Montoya 21 mars.

17 mar 2015
 

Bluesvirtuos til Ankerske scene. Coco Montoya har spilt med mange av de store innenfor bluesens verden.
Han spiller ikke som alle andre, men til tross for det har Coco Montoya for lengst sikret legendestatus innenfor bluesen.
Av Helge Simonsen - Saltenposten

 

Nå kommer han til Fauske og Ankerske scene lørdag 21. mars. Montoya har i mange år spilt sammen med John Mayall & The Bluescasters, og vært med på mange plateutgivelser, inkludert den stjernespekkede hyllesten «Hey Bo Diddley – A Tribute». Amerikaneren kommer fra California, og spiller venstrehendt gitar. Man i motsetning til mange andre, er strengene som på en vanlig høyrehendt gitar. Det krever en helt spesiell teknikk i og med at de lyseste tonene ligger øverst på gitaren. Wiggo Bjur i Fauske bluesklubb er storfornøyd med å ha hentet Montoya til Fauske. – Det var litt tilfeldig at vi klarte å få tilbudet, men da det kom kunne vi ikke takke nei. Han kommer til Ankerske med fullt band, og det ligger an til å bli en skikkelig bra kveld, sier han. Billettene er allerede i salg hos Ringo på Amfi Fauske.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontakt oss

For booking kontakt Wiggo Bjur på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. For andre henvendelser kontakt Øystein Gangstø på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.