Om Fauske Bluesklubb


Fauske er en liten by som ligger idyllisk til mellom marmorholdige fjell innerst i Saltenfjorden innenfor Saltstraumen, verdens sterkeste malstrøm som forsenker tidevannet med en time inn til Fauske. Dette er det eneste som etter hvert skal være sent ute på Fauske, i alle fall skal ikke bluesen være sent ute, her skal vi nå gå i front. Artistene som vi booker, ofte i samarbeid med klubbene i Blues i Nord, vil ha en kvalitet og variasjon som skal sette oss på kartet.

Fauske Bluesklubb er en klubb som er startet av entusiastiske bluestilhengere som ønsker at det skal være en utvikling av bluesmiljøet på Fauske og i Nord- Norge. Vi ønsker å være med å styre denne utviklingen i kraft av vår aktivitet og våre meninger. Denne aktiviteten vil bestå av et gjennomtenkt og diskutert konsertprogram bestående av konserter og klubbkvelder, styremøter, medlemsmøter, årsmøter, på sikt en eventuell bluesfestival "Saltenbluesen", samt samarbeid med bluesklubbene i Blues i Nord og ellers i bluesunionen/norsk rockeforbund. I kraft av medlemmene våre vil vi påvirke kulturen i Fauske i form av vår aktivitet og våre meninger der vi er representert. 

Fauske er i mange sammenhenger benevnt som bare et veikryss på E6. Vi ønsker etter hvert å sette Fauske på kartet som Nord- Norges blueshovedstad.

Dersom dette høres interessant ut og du ønsker å være medlem av vår klubb og på den måten være med å påvirke miljøet og konsertprogrammet, kan du ta kontakt med et av våre styremedlemmer, eventuelt på Ringo Fauske Amfisenteret midt i Storgata i Fauske sentrum og kontakt Wiggo.

Kontakt oss

For booking kontakt Wiggo Bjur på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. For andre henvendelser kontakt Øystein Gangstø på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.